Sbohem a šáteček, analýzo! :-)

Můj milý deníčku, tak jsem opravdová matfyzačka. Kdybych nebyla, na katedře matematické analýzy by to určitě dříve nebo později odhalili, ale nestalo se. Poslední analýza za mnou!

Trhání zápisků, které jsem plánovala coby oslavu, se nakonec jaksi nekonalo - v paní docentce se mi při tom povídání o úplných prostorech a jiných radostných záležitostech povedlo vzbudit dojem, že se mi analýza líbí, tak je mi to teď poněkud trapné. A navíc, možná, že některé věci se mi doopravdy začínají líbit (i když tomu ještě ani sama nevěřím). Každopádně bylo prima jít na zkoušku z analýzy s pocitem, že přece jen aspoň něco umím. A původně zamýšlená oslava byla nahrazena obžerstvím v ovocňáku :-)

Ne že by to byla taková legrace - samozřejmě, že jsem dostala svou osudovou implicitku. A samozřejmě, že jsem ji nedokázala. Ale naštěstí jsem uměla všechno ostatní, a kdybych bývala v písemce poznala sinus od cosinu, mohla jsem možná dostat i jinou než obvyklou známku. Byť je škoda dostat teď úplně stejnou trojku jako onehdy naposled, kdy jsem na téměř totožné téma předvedla jen cosi velmi nepřesvědčivého. Ale v průměru je to asi fér :-)

Navíc teď vím, že jsem si přece jen vybrala tu správnou paralelku - ta sousední má možná doopravdy zkoušky o něco lehčí, ale naše měla určitě tu nejmilejší zkoušející. Asi jsem ještě nikdy neměla po analýze tak dobrý pocit. Dokonce už mi není ani moc líto těch tří týdnů, kdy jsem se snažila naučit se každý den jednu větu a spočítat jeden příklad. Nikdy jsem u toho totiž nebyla schopná vydržet déle. A stavěla jsem to na velmi chatrných, už skoro čtyři roky omšelých, základech.

Ne že by byl čas na nějaké další oslavování nebo jiné radosti života. V SUSE nám teď sice běží v plném proudu další HackWeek, ale já se místo hackování budu snažit narvat si do hlavy co největší množství kombagry dvě, která je sice velmi zajímavá, ale zatím se jeví být o dost těžší než ta analýza. A při tom budu se tvářit, že mi vůbec není líto dovolené... eh, matfyze, matfyze, já do Tebe asi musím být zamilovaná, když tohle dělám... :-)

oj, Anicka@mff strajkuje zpet koukam surgi (16. 4. 2008 - 13:45) Sbalit(1)
Gratulki k ance, zaroven jsem rad, zes dala tomu nasemu ustavu druhou sanci .o)
Gratulace ... bobbin (13. 2. 2008 - 23:39) Sbalit(1)
Gratuluji...
A přeji spoustu dalších takových "šátečků" ...

-b-
Aby bylo jasno, Jirka (14. 2. 2008 - 1:43) Sbalit(2)
od počátku jsem přesvědčen, že jsi skvělá ITčka, neodmyslitelná MatFyzačka a exkluzivní baba, ale nebudeš nyní postrádat výzvu? Již plánuješ dále??
Myslim, ze ta zkouska, na anicka (15. 2. 2008 - 20:49) Sbalit(1)
Myslim, ze ta zkouska, na kterou jdu v pondeli, bude dost velka vyzva... a navic bude hodne zajimava :-)
Nebyla ta zkousejici docenta Anonym (14. 2. 2008 - 10:59) Sbalit(3)
Nebyla ta zkousejici docenta Stara? Ta a docent Pick mi prijdou jako nejlepsi analyznici. Jinak kombagra 2 neni tak hrozna, chce to jen poradnou predstavivost a umet si to predstavit co se tam deje.
Jo a jeste sem si vsiml ze ti vpravo pribyl blog Jana Pechance, chodila si k nemu na programovani v Unixu? jestli ne, tak muzu jenom doporucit.
Byla to pani docentka Stara. anicka (14. 2. 2008 - 22:29) Sbalit(2)
Byla to pani docentka Stara. Picka jsem bohuzel nikdy nezazila jinak nez jako skveleho hudebnika :-)

Pokud jde o Jana Pechance, objevila jsem ho diky Programovani v Unixu. Prednaska nebyla spatna (i kdyz hlavne kvuli tomu, ze me donutila si precist spoustu davno planovanych manualovych stranek a podivat se trochu na thready, s kterymi si netykam), ale daleko vic me potesil spis tim svym popisem scp :-)
nejlepsi analyznici Zabza (14. 2. 2008 - 23:04) Sbalit(1)
VELKA GRATULACE !!!!

A kdyz uz se tu zminuji ti nejlepsi analyznici, tak ja hlasuji jedine pro Pultra. Starou jsem nezazila, ale kdyz to rikas ty, tak asi taky neni spatna ;)
Gratuluju! Já nakonec Martin Petr (15. 2. 2008 - 13:55) Sbalit(4)
Gratuluju! Já nakonec odešel s dvojkou, měl jsem vcelku štěstí na otázky. Ale teda, přijít na poslední zkoušku z analýzy o nějakých 35 minut později, to se může povést fakt jenom mně. :o) Ještě že je doc. Stará tak hodná a tak občas vyšla z posluchárny, aby mě zkusila někde najít. :o) Fakt jsem nevěděl, kde ta zkouška vlastně probíhá. :o)

Jsem rád, že už to mám za sebou, ale stejně mi to bude chybět. Musím totiž říct, že analýza mě fakt hodně bavila, za což jsem si už nesčetněkrát vysloužil znechucené pohledy mých spolustudentů. :o)
To, ze Te bavila, Ti anicka (15. 2. 2008 - 20:37) Sbalit(3)
To, ze Te bavila, Ti rozhodne preju a zavidim, taky by se mi to bylo byvalo hodilo. Ale zato ted ta uleva... (Tobe ovsem chybet rozhodne nemusi, pani docentka Stara chysta dalsi, jiz nepovinny, dil analyzy a Honza Volec shani lidi, co by tam chteli chodit - zatim jich je velmi malo. Sleduj nastenky s reklamami na umluvu nebo se ji ozvi.)

Ja s otazkami az tak spokojena nebyla, ale taky bych mela dvojku, kdybych dovedla spocitat pisemku tak dobre, jako Ty. Ale ja byvala vzdycky pri pocitani dost nepozorna...

Zato ted ta kombagra je tak nadherna... mam uz jen dva dny a zbyva toho desne moc. Vlastne me prekvapilo zjisteni, ze bych nekde v koutku duse tak trochu chtela, aby me vyhodili, protoze mam strasnou chut se to naucit poradne, coz uz nestihnu. (Samozrejme, kvuli blaznive analyze :-)))
To opakování se dá m4r3k (17. 2. 2008 - 23:23) Sbalit(2)
To opakování se dá zařídit, není liž pravda.. :-)
No jo, ale kdyz uz jsem anicka (18. 2. 2008 - 15:40) Sbalit(1)
No jo, ale kdyz uz jsem dostala jednicku, bylo by mi lito ji vracet :-) Uf!