Řešení susí live soutěže

Asi kdekdo z ctěných čtenářů ví, že 19. června vyšlo openSUSE 11.0. Čirou náhodou se zrovna v tentýž den konalo i vyhlášení výsledků ankety o nejoblíbenější distribuci serveru abclinuxu.cz. Protože část autorů susí online soutěže vstupenky na vyhlášení vyhrála, a ti ostatní je snadno získali v práci (SUSE bylo partnerem ankety), rozhodli jsme se využít nevídané koncentrace linuxáků, připravit pro ně živou verzi soutěže a akci tak nenápadně proměnit v tajnou susí release party :-)

Zúčastnit se bylo snadné - stačilo všimnout si někde lístečku s první úlohou a její řešení říct Jirkovi Bencovi. Potom soutěžící mohl projít řetízkem dalších autorů soutěže až do cíle, kde na něj čekala odměna v podobě zbrusu nové jedenáctky vypálené na placce podepsané spoustou susích vývojářů.

Úložek bylo málo a byly jednoduché, takže jsme na vítěze nemuseli čekat nijak moc dlouho. Pro ty, kteří se akce nemohli zúčastnit, jsem sepsala úložky a jejich řešení, takže si teď každý může zahrát aspoň mimo soutěž. O něco těžší a zajímavější úlohy z korespondenční soutěže, pokud jste je ještě neviděli, najdete tady.

Krasa maertien(nenalogovan) (12. 7. 2008 - 18:00) Sbalit(3)
Prosel jsem si zadani te souteze dozadu a musim rici, ze lituji toho, ze jsem se neucastnil.
Zucastni se priste :-) Uz anicka (12. 7. 2008 - 19:38) Sbalit(2)
Zucastni se priste :-) Uz mame par nadhernych napadu, myslim, ze by se Ti mohly libit :-)
Tak priste maertien(neprihlasen) (13. 7. 2008 - 10:49) Sbalit(1)
Tak pri pristi prilezitosti se mnou pocitejte :-)
Inspirace maertien (14. 7. 2008 - 10:25) Sbalit(2)
Nekdy si rikam, kde na to vy novellaci berete inspiraci? Jsou to fakt krasny ulohy ;-) Musel jsem proste jeste jednou pochvalit :-*
Asi jak kdo. Ale takovi jako anicka (14. 7. 2008 - 17:36) Sbalit(1)
Asi jak kdo. Ale takovi jako ja nebo matejcik napriklad v tech stovkach uloh, co vyresili na ruznych webovych hacking games, kdyz na to jeste mivali cas :-D