Podrátě 4 za dveřmi

Další rok za námi, hackovací soutěž před námi, začínáme už v pátek 13. listopadu. Co tentokrát můžeme čekat?

Nejprve informace pro ty, co ještě Po drátě nepotkali: jde o hackovací soutěž jednotlivců, při které z postupně zadávaných úloh dolujeme hesla pro další. Pokud se chcete nezávazně dozvědět podrobnosti, pošlete e-mail s předmětem "0:zaciname" na e-mailovou adresu soutez zavináč podrate.cz. Pokud se chcete podívat, jak vypadala řešení a zadání v přechozích letech, zkuste začít třeba tady. Letošní úlohy jsou samozřejmě originální, ale při řešení může pomoci vědět, jak autoři úloh uvažují.

A co je nového? Formát soutěže se začíná pomalu ustalovat, stejně jako minule hrajeme na hlavní a vedlejší úlohy, nápovědy a žolíky, letos nás ovšem čeká na cestě k vítězství čtrnáct hlavních, zbrusu nových úloh. Abychom předešli loňským trapasům, nabídneme tentokrát úspěšným řešitelům uzavřená diskusní fóra k jednotlivým úlohám, kde nám budou moci zcela otevřeně vynadat, jakož i probrat své dojmy a způsoby řešení s ostatními úspěšnými řešiteli.

Pamětníci se jistě zaradují, když jim prozradím, že i letos se organizace soutěže účastní Niel Ambrož. Pozorní a trpěliví řešitelé se budou moci blíže seznámit i s dalším důležitým členem realizačního týmu, který dosud zůstával v pozadí.

Máme za sebou týdny hackování, testování, realizace šílených nápadů všeho druhu (těšte se) a jsme nezřízeně zvědaví, jak se s našimi výtvory účastníci letos popasují. Těšíme se, jak budeme celou páteční noc bdít a držet palce. A sázet se, jestli se vítěz najde už v sobotu ráno a nebo ještě ne. Testování pomalu spěje ke konci, za pár dní budete na řadě Vy. Hodně štěstí!

Re: Podrátě 4 za dveřmi pepca (8. 11. 2009 - 18:06) Sbalit(2)
Ahoj,
mohl by robutek vyplnovat spravne hlavicky, aby se radily jeho odpovedi do vlaken?
Re: Podrátě 4 za dveřmi Jirka (9. 11. 2009 - 11:19) Sbalit(1)
Což o to, mohl, už se na to někdo ptal loni, v dlouhodobém plánu to je, jen to má nízkou prioritu. Je spousta důležitějších věcí, co je potřeba udělat. Takže letos ještě ne, bohužel.