KSI--

Zkouškové úspěchy je vždy třeba důkladně oslavit. Někdy je nejjednodušší nechat to na Damiánovi...

Před:

mysql> SELECT COUNT(kod) AS KSI FROM predmety WHERE povinne=1 AND splnene=0 AND garant="KSI"; +----+ |KSI | +----+ | 6 | +----+

před zkouškou

Po:

mysql> SELECT COUNT(kod) AS PRO_KOCKU FROM predmety WHERE povinne=1 AND splnene=0 AND pro_kocku=1; +----------+ |PRO_KOCKU | +----------+ | 5 | +----------+

po zkoušce

Já chci také kočku :) hanicka (16. 6. 2008 - 9:20) Sbalit(4)
Já chci také kočku :) Škoda, že nemohu sehnat vrh devítí koťat abych mohla vzít sedme (musí to být kočka a né kocour) a pak jí mohla pojmenovat Sedmá z Devíti :) Jinak gratuluji ke zkoušce.
Hm, to máš blbé :-) Ale anicka (16. 6. 2008 - 22:24) Sbalit(3)
Hm, to máš blbé :-) Ale můžeš zkusit někde na ulici potkat kotě a nechat si od něj namluvit, že je Sedmá z devíti - moje Minutka by si toho určitě vymyslela ještě mnohem víc, kdyby jí to mělo vynést domov na zbytek života :-)

Když jsem chtěla první kočku, bylo mi jasné, že na vysněnou modrou Šklíbu nemám peníze, tak jsem chtěla mouru nebo zrzku nebo bílou... ale když se pak zjevila tahle potvorka, tak najednou bylo úplně jedno, co je zač. Skoro jsem jí uvěřila, že je zrzavá :-)
To máš pravdu, ale doma mi hanicka (21. 6. 2008 - 22:51) Sbalit(2)
To máš pravdu, ale doma mi ji nepovolí a v podnájmu asi také né, tak mi aspoň sisina (naše fenka) namlouvá že umí mňoukat :D
Když jde chovat kočky na anicka (21. 6. 2008 - 23:02) Sbalit(1)
Když jde chovat kočky na koleji, určitě se dá najít i ke kočkám přívětivý podnájem... jen to možná dá víc práce.

Mám kolegu, co měl pronajatý pokoj u rodiny se spoustou koček - jedna vlastní by určitě nebyla problém, kdyby mu nestačily neustálé návštěvy těch cizích :-)

Přijď si někdy pohrát s naším kočkovnictvím - klidně se může stát, že tě pak i přejde chuť mít takové obludy doma :-)
Hezke maertien (7. 6. 2008 - 15:55) Sbalit(3)
Kez by za mne kocicka pracovala :-)
K některým druhům práce anicka (7. 6. 2008 - 16:11) Sbalit(2)
K některým druhům práce ji nemusíš moc přemlouvat. I když... je pravda, že Damián chvilku nemohl pochopit, jak je možné, že zatímco normálně dostane za rozhrabání libovolných papírů vodu do kožichu nebo let vzduchem, nyní je naopak házen do hromady papírů s pokřikem "Trhej, trhej!" :-)

Když ale pochopil, že tentokrát smí, nebylo nadšenějšího kocoura :-)
a dokonce i některé lední brtník (8. 6. 2008 - 23:28) Sbalit(1)
a dokonce i některé papíry popsal!
Kočka na klávesnici Krígl (8. 6. 2008 - 18:40) Sbalit(2)
Pokud máš tu klávesnici vždycky takhle, pak sem možná vyřešil zdánlivě "NP-complete" problém kočky na klávesnici - posuň klávesnici tak, aby mezi ní a monitorem zůstalo dost místa pro ležící kočku. Podle mých zkušeností potvorám nejde ani tak o ležení na klávesnici, jako o ležení v centru pozornosti, aby mohly být obdivovány. U našich tohle docela zabralo, jen občas při rozvalování zmáčknou vystrčenou prackou Escape nebo F* (Power, Sleep apod. mám z bezpečnostních důvodů jen na okrasu). Chce to jen trochu (ne)pedagogického násilí než jim dojde, že "mezera dobrá, klávesnice špatná".
Když se to naučily naše retardky (jedna doteď neumí otevřít dveře, druhá cca třikrát denně loví vlastní ocas), pak by kočky-matfyzačky neměly mít problém.
Mně se ty mrchy naopak anicka (8. 6. 2008 - 19:26) Sbalit(1)
Mně se ty mrchy naopak vždy chtějí za každou cenu narvat mezi ruce a klávesnici a můžu jí strkat, kam chci. Všimni si, jak je malá - většinou se nakonec nějak vejdeme, jen se mi občas někdo trefí do capslocku.
Prosim pekne, co je to za Anonym (20. 8. 2008 - 23:06) Sbalit(2)
Prosim pekne, co je to za klavesnici (model, vyrobce)? Takova mala by se mi hodila.
ZIPPY EL-620. Mírné anicka (21. 8. 2008 - 21:06) Sbalit(1)
ZIPPY EL-620. Mírné varování: Cca po dvou letech mi přestalo fungovat podsvícení a ještě jsem to nezkoušela hackovat, abych zjistila proč. Ale je moc fajn i bez něj. (Jo, a taky by mohlo vadit, že nemá česky polepené klávesy.)

Bohužel ji u nás prodávají asi jen applí distributoři a cena vypadá podle toho, ale píše se mi na ní tak dobře, že mi to stálo za to.