Odpověď na příspěvek

"Jediný kaz, který jsem Petr Tomeš (22. 7. 2007 - 22:15)
"Jediný kaz, který jsem tehdy pozoroval, byl právě Lumpy. Víš, on toho v projektu CZilla mnoho neudělal. Možná se snaží říkat jiné věci, ale reálně překládal pouze nějaký čas magazín Mozilla Links."

...a věnoval tomu drtivou většinu svého volného času po dobu jednoho roku. Opět tu někdo shazuje něčí úsilí, hlavně, že jste kvůli němu tenkrát bytostně stáli a děkovali... Tvrdit teď opak je pokryteckost nejvyšší.

"jeho schopnost vynést přístupové údaje k rozpracovanému projektu či tiskovou zprávu před uveřejněním."

To zní jako nějaká pohroma, ale tak to smaozřejmě také nebylo. Že jsem něco konzultoval s jedním, dvěma lidmi, ke kterým jsem měl důvěru a nedostali to ven (= zůstalo to uvnitř) je úplně stejný princip, jako když na tom budou pracovta jen ti lidé. Jen s tím rozdílem, že já přivedl více zpětné vazby už ve fázích návrhů různých podprojektů, což je lepší - dříve a včas než pozdě a těžce to předělávat.

Únik tiskové zprávy o pár minut dopředu je také umělě nafukován jako pohroma. Ve skutečnosti je mnohem větší ostuda a pohroma prezentovat na firefoxu.czilla.cz a na czilla.cz po dobu až několika dní ke stažení produkty, na něž již vyšla bezepčnostní aktualizace, byla oficiálně oznámena a dokonce distribuována přes aktualizační mechanismus. Viz příklad Firefoxu 2.0.0.5 včera.
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Jak se píše L morseovkou (A by bylo .-)?

Text příspěvku: