Odpověď na příspěvek

petr tomeš aka lumpy? tak matejcik (20. 7. 2007 - 0:48)
petr tomeš aka lumpy? tak to si přisadím. nevím lautr nic o překladatelské komunitě Ubuntu, a letmo tuším cosi o czille, ale lumpyho znám "osobně" z diskusí. a v tomto případě bych vsadil milion proti staré papuči, že se vůbec nejedná o otázku svobody, ani nejde o čecháčkovství nebo o jednu konkrétní komunitu, ale o jednu konkrétní osobu. protože lumpy je člověk, kterému po třetí debatě přestanete věřit i nos mezi očima a lemma o dvou policajtech. pro komunitu a zdravou diskusi v komunitě zhoubný, protože s ním zdravě diskutovat nejde. (a to paradoxně i přes to, že zastává rozumné názory a dokáže je podložit věcnými argumenty)
taky bych se vsadil, že kdokoliv jiný by se pustil do stejné kritiky, vyvolal by konstruktivní debatu, která by nakonec mohla vést k řešení (alespoň některých) problémů.

hádám že tentokrát to vypadalo tak, že se lumpy klasicky rozjel, a když se ostatní chabě pokoušeli diskutovat, byli klasicky smeteni ze stolu. a že admina už to prostě nebavilo a lumpyho zabanoval.
a v komunitě se nestrhla smršť, komunita si oddechla.

jsou případy, kdy vyšší princip musí jít stranou pro zachování vyššího dobra.

--
whatever you think, you're wrong!
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Jaká je pravděpodobnost, že vám na šestistěnné kostce padne trojka?

Text příspěvku: