Odpověď na příspěvek

Re: Kterak mi Velký Tučňák nadělil prozření qk (4. 3. 2009 - 14:10)
>Popravde, ani nevim. Porad si stojim za tim, ze jakmile nas uzivatel
>zacinajici s openSUSE vyroste z tucnacich plenek, mame bohuzel solidni
>pravdepodobnost, ze prestane pouzivat openSUSE - a ze tedy nase
>uzivatelska zakladna nema slozeni, ktere by pro nas bylo extra vyhodne,
>spis opravdove uzivatele, nez hackery.
>
> No a to je AFAIK tak asi vsechno - je na tom snad neco spatne?

No mne treba osobne se moc nelibi kritizovat ostatni vyvojare (tim myslim, ze to vychozi nastaveni maji jak pro imbecili). Kdyz uz kritizovat, tak dobre podlozene na konkretnich prikladech, tohle je proste voda na mlyn vsem flamum.

Ja si naopak myslim, ze slozeni, kdyz mame vice opravdovych uzivatelu nez hackeru je lepsi, staci akorat dostat z tech uzivatelu co se jim libi a co by zlepsili, preci jen skutecnych uzivatelu je vic nez hackeru a psat pro hackery ve chvili kdy je jim jednou jakou maji distribuci, protoze si vystaci s LFS nema moc perspektivu.
Pro obycejne uzivatel jsou dobre treba napady na sledovani co uzivatel pouziva za baliky, idealne automaticky odesilani bugu a sledovat support kanaly, aby se vedelo, ktere funkce jsou pro bezne uzivatele prilis zastrcene nebo neexistuji a uzivatele by je chteli. Hackeri jsou dobri v tom, ze ti poslou patche, dobre detekuji chybu a vylepsi treba nastaveni co udela yast, ale to vse aby se to lepe pouzivalo jim. Coz vede jen k tomu, ze distro pro hackary je opravdu dobre pro hackery, ale uz ne tolik pro obycejne uzivatele.

add ITO - no chce to najit spravny cas na vybrani, treba minuly tyden sem mel kazdy den max jednoho blockera nebo shit-stoppera, takze trochu casu se najde. Samozrejme, ze ve chvili kdy je pred prvni betou nebo se jde do RC faze ten cas neni.
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Jaká je pravděpodobnost, že vám na šestistěnné kostce padne trojka?

Text příspěvku: