Odpověď na příspěvek

Re: Kterak mi Velký Tučňák nadělil prozření qk (4. 3. 2009 - 13:32)
Peknej blog, jenom par poznamek.
Nn abicku je pekna funkce blokovani a celkem dost ji pouzivam, protoze cteni pripsevku nekterych uzivatelu je proste ztrata casu i kdyz se jim obcas neco smysluplneho povede vyplodit.
Za sebe musim rict, ze spis nez to ze nekdo vytrhl tvoji vetu z kontextu a obalil ji spoustou nesmyslnych zaveru, mne zklamali nektere tvoje vyroky na adresu uzivatelu opensuse (jiste nemusim citovat, urcite vys o ktere se jedna).
Take musim rict, ze si udelal spoustu prace v propagaci openSuse (ostatne si jeden z duvodu proc sem misto sunu sel do suse) a je normalne ze casem z cloveka postupne vyprchava nadseni az prijde nejaky zlomovy okamzik (ostatne kde se cesi lisi od ostatnich narodu, cesi proste nejak potom bez elanu pokracuji, zatimco jsou narody kde je normalni se vrhnout do neceho noveho s novou motivaci) kdy clovek radsi uprednostnuje jine aktivity.
K brainstormingu pokud se chces nechat otravit je nejlepsi si precist linux hatera (odkaz na firemnim mailu).....Pro mne je nejpodstatnejsi vec, ze chybi jasny cil do ceho chceme investovat zdroje a co zlepsovat a prijde mi ze se snazime delat vsechno a vysledek je nedotazeny (priklad je treba to kde4, kde si rict, ze chceme mit novy kde a poradne ho zaintegrovat a vic se na to soustredit (verim, ze dostatek lidi v suse je schopnych pracovat i na necem jinym nez co v soucasnosti delaji).
S balikarenim s tebou naprosto souhlasim, spousta zbytecnych informaci, ktere nejsou potreba (ten buildRoot sem nikdy nepochopil k cemu je potreba vzdy udavat jeho umisteni, ja si vzdy vystacil s verzi /tmp/balik-verze). Skoro si rikam, ze je cas na nadstavbu specfilu, kde se uvedou nezbytne informace a ono to vygeneruje samo spec file se vsemi otravnostmi ;)
S volnym casem je to presne tak jak pises, v praci sem od prace a tak se snazim ze sebe dat to nejlepsi. Ale muj volny cas je ciste muj a delam pouze to co mne bavi, pracovat do prace i ve volnem case je nejlepsi cesta k vyhoreni. Ostatne myslim, ze ITO se hodi na spoustu zajimavych veci i v praci.
No zaverem jen ti poprat at si uzivas zivota a nenechat si zkazit den otravnymi lidmi, ono je vzdycky jednodusi nicit nez tvorit.
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Napište 11 ve dvojkové soustavě

Text příspěvku: