Odpověď na příspěvek

Ty stranky jsou demence Johanka (13. 9. 2007 - 13:14)
To je jak ty kvoty strany zelenejch na zeny v politice.

Tyhle snahy o pohlavni rovnost za kazdou cenu me vzdycky pobavi. Kdybyste vysvetlovali chlapum, ze na matersky nebo pri nejaky jiny typicky zensky cinnosti je to fajn a dobre placeny, stejne se vam na to vykaslou. Proste kazdy pohlavi ma specificky skilly a zajmy, jsou vyjimky, muzatky jako my nebo opacny pripady mezi chlapama, ale nejakej agitacni web to tezko zmeni.

Zrovna u programovani to hodne souvisi s typickymi marso-venusovskymi klise. Kdyz mne se neco nedari, tak se proste zeptam vhodne zvoleneho cloveka, on mi to rychle vyresi, ja ho dle moznosti odmenim a jsme oba spokojeni. Kdezto chlap se s tim proste musi porvat sam, jinak by nemel koule :) Ten konkretni problem pak sice resi dyl, ale stoupaji mu expy. Takze za stejnou dobu praxe bude podstatne lepsi nez ja, i kdyz za nami zustanou vystupy stejne kvality. Uprimne nevim, co bych delala, kdybych nevedela, ze vzdycky existuje nekdo chytrej, koho se v nouzi muzu zeptat (a to rozhodne neznamena, ze to delam denne, staci proste to vedet). Kdezto pro chlapa je takova situace vyzvou...

No proste neni to nahoda, ze se v nekterych profesi koncetruji jedni a v jinych zase druzi, a nevidim duvod, proc to menit.
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Jaké je hlavní město Madagaskaru?

Text příspěvku: