Odpověď na příspěvek

To je jak argumentovat, ze anicka (14. 3. 2008 - 14:58)
To je jak argumentovat, ze za komunismu tu bylo lip, protoze pivo bylo levne, zdravotnictvi zadarmo a kazdy mel praci. Ze nebyla svoboda slova, muceni bylo beznou praktikou a lidi jako Miladu Horakovou popravili za nic, prece muze byt obycejnym lidem jedno... tak jsi to myslel?

Protoze presne tohle se deje v Tibetu, jen mnohem silneji - zivotni uroven definovana konzumnim zpusobem roste rychleji, potlacovani zakladnich lidskych prav je mnohem silnejsi.

Tohle nema co delat s inteligenci, ale s moralkou - chapu, ze jsou lidi, co udelaji pro kus zvance cokoliv a jeste si pripadaji hrozne chytri, dalsi ale radeji svobodu i za cenu relativni chudoby. (Ne, ze by tam Tibetani tu svobodu predtim meli, ale nikde taky nerikam, ze navrat k predchozimu zrizeni je to, co pro Tibet povazuju za spravne.)

Toho, co delaji "ti zli Cinane" je plny web, ostatne zrovna ted je to velmi aktualni. Pokud si ze vsech informaci vyberes tu jednu, ktera se Ti hodi... OK, je to Tve svate pravo, Ty se na sebe koukas kazde rano do zrcadla :-)
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Napište 11 ve dvojkové soustavě

Text příspěvku: