Odpověď na příspěvek

Gratuluju k úspěšně Martin Petr (26. 9. 2007 - 22:38)
Gratuluju k úspěšně dokončenému semestru! Já jsem na tom podobně, teprve včera jsem dodělal Matematickou analýzu II, týden předtím Úvod do UNIXu a test z Céčka, takže už mám všechno hotovo. :o)

Po prvním roce na MFF musím taky říct, že se mi tam moc líbí, opravdu hodně jsem se toho naučil. Šel jsem tam prakticky jako neprogramátor, neuměl jsem skoro nic. Nejdřív jsem to bral jako nevýhodu (cítil jsem se hodně pozadu za většinou kolegů), ale má to i svá plus. Např. jsem si s sebou nepřinesl žádné programátorské zlozvyky, takže jsem mohl své vědomosti od začátku stavět pěkně spořádaně a "pod dohledem". :o)

I když se toho musím ještě sakramentsky hodně naučit. Takže teď, když už mám alespoň nějaké základy, jsem si řekl, že si vyhlédnu nějaký menší zajímavý projektík, do kterého bych se mohl zapojit a něco se tak přiučit. V linuxovém světě jich je spousta. :o) Přece jen je rozdíl udělat zápočtové testy, udělat na jedničku zkoušku z céčka (mimochodem, to "bingo" mě fakt rozesmálo :o)) a zvládnout něco "v reálném nasazení".

Jé, jak já se těším na ty čtyřdenní prázdniny, které mě čekají! :o)
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Jaké je hlavní město Madagaskaru?

Text příspěvku: