Odpověď na příspěvek

Tvůj blog čtu, i když do m1c4a1 (10. 7. 2007 - 22:18)
Tvůj blog čtu, i když do diskuzí moc nechodím, takže nedokážu moc posoudit, jak moc blbě se tam někteří projevují.
S čím ale souhlasím, tak je klesající úroveň odborných serverů, respektive diskuzí v nich. Možná už jsem starej, ale pamatuju si časy, kdy jsem něco potřeboval o Linuxu, vlezl jsem na Roota, našel si článek a pročetl celou diskuzi, protože to bylo plný hodnotných příspěvků. A teď? Diskuze se na Rootu zvrhávají ve flamewary, do toho se motají rádobysrandisté s jakýmsi Blekem v čele, najít nějaký dobrý příspěvek je jako hledat jehlu v kupce sena. Sice mám nastaveno, aby se mi tam zobrazovaly příspěvky jen se skóre 8 a výš, ale on málokdo ty bláboly známkuje. Na abclinuxu se diskuze zvrhávají v "první!" trend a na ten thread navazující další rádobyvtípky. Diskuze na Živě nekomentovat.
Nevím, čím to je, můžu jen tipovat: že by rostoucím rozšířením internetu mezi běžné lidi? Větší dostupností počítačů, kdy má PC už každé 13-leté děcko? Rozšířením linuxu a tím pádem i nárůstem začátečníků, neumějících používat Google? Možná to bude všechno dohromady.
Svoboda názoru je sice fajn, ale vlastník blogu má stejný právo veškeré podobné nepříjemné elementy eliminovat - i to je jeho svobodná volba. Někdo může argumentovat, že to je cenzura, ale já bych to tak nenazýval; filtrování spamu taky není cenzura.
Takže jen tvrdě do nich, klidně tu zaveď registraci ala Nyx, je to jedinej prostředek, jak se dá s podobnýma živlama bojovat.
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Napište 11 ve dvojkové soustavě

Text příspěvku: