Odpověď na příspěvek

Nemyslím Pavel "JasnaPaka" Cvrček (22. 7. 2007 - 13:42)
Nevím, zda jsi měl s Lumpym tu čest (či spíš smůlu) pracovat s ním na nějakém projektu. Podle tvých slov tipuji, že nikoliv, protože jak sis asi všiml, mezi těmi, kdo tu smůlu měli, panuje vzácná shoda. Pod pokličku projektu Ubuntu.cz nevidím, takže nechci hodnotit. Před pár lety jsem se však s Lumpym potkal v projektu CZilla. Projekt v té době šlapal moc fajn. Vzorový projekt OSS u nás, od kterého se má řada projektů u nás stále co učit.

Jediný kaz, který jsem tehdy pozoroval, byl právě Lumpy. Víš, on toho v projektu CZilla mnoho neudělal. Možná se snaží říkat jiné věci, ale reálně překládal pouze nějaký čas magazín Mozilla Links. Zbytek CZilly je práce jiných lidí, kteří namísto planých řečí šli a tvořili. O "silném jedinci" nemůže být ani řeč, nebyl to nikdo z core lidí, nikdo kdo by se nesmazatelně zapsal do projektu (v dobrém).

Když se řekne Lumpy, tak si namísto velkého množství odvedené práce představím člověka, co dělal svým fanatizmem ostudu projektu v různých fórech, člověka, co neustále sliboval, že udělá to či ono, aby nakonec po x slibech neudělal nic a začal zas slibovat něco jinde. K tomu si přidej jeho neustále výpady, nekonečné diskuse s ním, které nás tehdy brzdili v reálné práci a nakonec si přidej jeho schopnost vynést přístupové údaje k rozpracovanému projektu či tiskovou zprávu před uveřejněním.

Možná máš na něj jiný názor a já ti ho neberu. V takovém případě pak doporučuji, aby jsi mu nabídl spolupráci na nějakém projektu a jako "silného jedince" jej zapojil. Pak už mi nezbude nic jiného než ti popřát hodně zdaru a pevné nervy. Budeš je potřebovat.
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Jaké je hlavní město Madagaskaru?

Text příspěvku: