Odpověď na příspěvek

Konkretni vyhrada k Yastu Anonym (27. 5. 2007 - 21:07)
Je od verze SuseLinux 7 stejna a vyvojarum (ci lidem od Vas na stancich) ji opakuji kdykoliv je vidim - je to nejpomalejsi cast systemu - v zivote jsem nenarazil na v tomto ohledu konkurujici konfiguracni nastroj... teda krom Novellu, proto Vas ostatne koupil - jeho produkty ve srovnani se Suse nevypadaji tak hrozne. Do bugzilly jsem vam to psal jednou, uz je to par let a jeste na to nebyla jedina reakce.
Pamatuju SuSe tusim 7 ci 8 na pentiu1, slouzilo nam jako router, pak prisel konec jeho pevneho disku a bylo treba nainstalit server novy, s hruzou jsem zjistil, ze ani po 24 hodinach tam 9.0 neni nainstalovana v truly minimal instalaci. Ono totiz zpracovani kazde jednotlive volby pri instalaci trvalo prave hodinu a osm minut, nakonec jsem se rozhodl to zmerit. Ondyno jsem taky instaloval Netware 5 ci 5.5 a s hruzou zjistil, ze pro instalaci na stroj, na nemz to utahne s prehledem 50 klientu to v podstate nejde nainstalovat pac ma malo ramky :)
Prijde mi opravdu legracni, ze instalace systemu, ktery bude behem provozu zatezovat stroj pod 5% trva dny...
Nove verze SuSe maji narocnejsi yast a uz se nesnazi tvarit, ze jedou na p1. Lec instalace na 2GHz s 1GB ram je stale porod (verze 10.neco, uz to nemam naladu to sledovat na cisla presne).
Zminovat takovy produkt jako konkurencni vyhodu muze jedine clovek, ktery o svem produktu ma potrebu lhat stejne jako M$ o svych widlich... ted uz mam mnohem realistictejsi pohled na SuSe, mnohokrat dekuji, povazoval jsem te dlouha leta za uvazujici osobu.
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Napište číslem půl milionu + čtvrt tisíce + šest

Text příspěvku: