Odpověď na příspěvek

No jestli si na rozdil ode Johanka (18. 2. 2007 - 19:34)
No jestli si na rozdil ode me archivujes maily, tak to mozna jeste najdes, myslim, ze jsem tu vec nazyvala utilitou :) Ja na to narazila kdysi v jedne diskusi, tam ta holcina propagovala DivaCup, to bylo tak na jare 2005. Par mesicu jsem si to nechavala projit hlavou, no a nekdy kolem prazdnin 2005 absolvovala tu anabazi s objednavanim ze zahranici.

Pak mi to konecne dorazilo, zkousela jsem a myslela, ze to tam nenarvu :) A kdyz jsem narvala, myslela jsem, ze uz to nedostanu ven :) Ale pak uz se darilo :)

Tedkon uz jsou tyhle veci (i treba latkovy vlozky, coz mi na prvni dojem prislo jak eklhaft, ale asi to muze bejt dobry, prej to neni hnijici hnus jak digitalni vlozka, ale normalni krev jak kdyz se riznes do ruky) hodne rozsireny mezi "alternativnima matkama" (co pouzivaj latkovy pliny, nosej dite v satku apod., tez se mezi ne radim), takze od ty doby jsem o tom cetla uz nekolikrat a taky to prodavaj ty shopy s latkovejma plinama.

Mimochodem jestli Te strkani si do sebe ruznych veci zaujalo ;), doporucim jako pripravu, az budes jednou rodit, balonek epi-no (www.epi-no.de), me uchranil od nastrihu i dalsich porodnich poraneni, jsem, slovy Blanky Nejedle, "jako panna" :)
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Jaké je hlavní město Madagaskaru?

Text příspěvku: