Odpověď na příspěvek

Musím říst, že je to helena (23. 5. 2007 - 21:29)
Musím říst, že je to vskutku výborně napsáno. Na mooncup jsem narazila náhodou při hledání látkových plen asi předevčírem. zprvu jsem na to nevěřícně koukala, co je to zase za nesmysl a že to přece nemůže fungovat. Nicméně jsem začala na netu lovit zkušenosti žen, které jej vyzkoušely a všechny kdo si jej objednaly byly hrozně nadšené. Je pár článků (špína dámské hygieny - dost informací o výrobě vložek a tamponů - dost na to, aby člověk zapřemýšlel co že to vlasně používá, nicméně spousta ohavných příspěvků těch, kterým nezáleží na životním prostředí a dokážou jen ohrnovat nos nad vším, co není běžné; článek na i-dnes "menstruujte bez tamponů a vložek", kde zjistíte, že první prototyp byl vyroben už ve třicátých letech ale pro nedostatek zájmu a kaučuku se neprosadil).
Každopádně začínám se utvrzovat v tom, že si mooncup nejspíš také pořídím. Už vidím svého chotě, jak nevěřícně kroutí hlavou, co že jsem to zase vymyslela (teď jsem se totiž na své třetí a nejspíš poslední dítě v jeho deseti měsících rozhodla pořídit látkové pleny místo pampersek:)) Naštěstí mám zatím asi dost času, neboť zatím dost často kojím a tak ani vložky ani nic jiného nepotřebuju (čím dýl tím líp). Takže to nechám v hlavě pěkně dozrát a až bude potřeba, tak si ho pořídím.
Ještě by mě zajímalo, jestli ten pohárek vskutku stačí jeden, slyšela jsem také názor, že je potřeba mít dva na střídání. Ale když se všude píše, že stačí opláchnout a znovu zavést...

Novým uživatelkám a objevitelkám přeji hodně zdaru a určitě tenhle článek někam pošlete (myslím že rodina.cz nebo podobné servery by to braly)
Předmět:
Jméno:
E-mail:
Jak se píše L morseovkou (A by bylo .-)?

Text příspěvku: